Natural Affair

Αθήνα Rock

Schoolwave 2023 2022

Bio

Οι Natural Affair (φοιτητικό Rock συγκρότημα από την Αθήνα) έπαιξαν στη σκηνή του Schoolwave την Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2022 και το το Σάββατο, 8 Ιουλίου 2023.

Schoolwave 2023 LIVE
Natural Affair - ft. argenté – Αυτοί LIVE @ SCHOOLWAVE 2023

Identity

Σχολεία/Σχολές
Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης (Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων) Σχολή Κομμωτικής Μουσική Τεχνολογία (ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ)
Θαυμάζουν

Bazooka («είναι το soundtrack της δικής μας εφηβείας»), Υπόγεια Ρεύματα («Στον τελευταίο τους δίσκο έδωσαν πόνο στον ήχο. Δεν ξέρουμε άλλη μπάντα στην Ελλάδα που να εξελίσσεται συνεχώς σαν να αλλάζει δέρμα»), Queens Of The Stone Age («μάθαμε να παίζουμε πάνω στα κομμάτια τους»), Arctic Monkeys(«ήταν η καγκουριά που χρειαζόταν το ροκ εν ρολ για να αναγεννηθεί»), Radiohead («το Kid A ήταν το μεγαλούργημά τους»)

Δεν αντέχουν

Nightstalker, 1000mods («και οι δύο απλά επαναπαύονται. Έχουν βολευτεί στον ήχο του stoner, όπως αυτός υπάρχει εδώ και 30 χρόνια»), Morrissey («είναι πια μια καρικατούρα του παλιού καλού Morissey των Smiths»), Pitbull («αν και το Hotel Room Service είναι κομματάρα»)

Αγαπημένες Schoolwave μπάντες
Αγαπημένος στίχος/μότο
“Σε ψάχνω πίσω από καθρέφτες” (στίχος τους)
Με δικά τους λόγια
  • Ο Νίκος Yousef από τα Υπόγεια Ρεύματα είναι για μας ένα είδος μέντορα. Είναι τύχη να έχουμε έναν άνθρωπο που μας αγαπά και μας ρίχνει καντήλια. Μας δέρνει με αγάπη.

  • Υπάρχει γύρω μας μια κοινωνική αναισθησία. Το βιώνουμε καθημερινά. Γιώργος: Προχθές είχα πάει στο φεστιβάλ Αναιρέσεις και μια κοπέλα λιποθύμησε μπροστά μας. Έβλεπα κόσμο να γελάει και να μη βοηθάει καν. Στα χίλια άτομα βοήθησαν πέντε.

  • Το όνειρό μας είναι να πάρουμε την ελληνική ροκ απ’ το χέρι και να την πάμε σε ένα νέο επίπεδο. Το κάνουμε για εμάς, για το κοινό μας και για να αφήσουμε κάτι διαφορετικό σαν μια παρακαταθήκη.

Σχολεία/Σχολές
Νομική (ΕΚΠΑ) Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης (Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων)
Θαυμάζουν

Τhe Weeknd, The Neighbourhood, Saske («ένας τράπερ ανοιχτός σε ιδέες»), Nalyssa Green («Indie Queen»), The Absorbus Machine («εμπειρία ινδικής ψυχεδέλειας»)

Δεν αντέχουν

Interpol («η μουσική τους μας αρέσει, αλλά έχει σημασία και το πώς την εκπροσωπούν πάνω στη σκηνή. Τους είδαμε live και ήταν μεγάλη απογοήτευση»), Νότη Σφακιανάκη («δεν είσαι μόνο ό,τι τραγουδάς, είσαι και ό,τι λες»), Χατζηφραγκέτα («μουσικά αδιάφοροι»)

Αγαπημένες Schoolwave μπάντες
Αγαπημένος στίχος/μότο
Your girl’s favorite band
Με δικά τους λόγια

● Υπάρχει ένα μυστικό στη συνταγή του καλού ήχου. Εμείς τουλάχιστον πιστεύουμε ότι το έχουμε βρει. Αν κάτι μας εκνευρίζει στο Schoolwave, είναι… οι φωτογράφοι του. Τους παρακαλούμε να μην ξαναφωτογραφήσουν τα πεταλάκια μας!

● Θαυμάζουμε τον ηθοποιό Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, τον συγγραφέα Φιόντορ Ντοστογιέφσκι, τον σκηνοθέτη Σωτήρη Τσαφούλια, τον φιλόσοφο John Rawls και έναν πειρατή του 1700, τον Edward Thatch.

● Η πιο δυσάρεστη είδηση που ακούσαμε τελευταία ήταν τα τρία ακροδεξιά κόμματα που μπήκαν στη βουλή και η πιο ευχάριστη, που άλλαξε η Υπουργός Παιδείας.

Events

AN club

24
Φεβ 2023

Schoolwave Carnival

AN club

24
Σεπ 2022

Back to School-Wave 2022

Similar Bands

All Bands

Stage Hijack

Alternative Rock
Schoolwave 2016

Lock 'N' Load

Garage Rock
Schoolwave 2012