Trip

Αθήνα Post Punk/Alternative Rock

Schoolwave 2013 2012

Bio

Οι Trip (post punk/alternative rock από την Αθήνα) έπαιξαν ως μαθητικό συγκρότημα στη σκηνή του Schoolwave το Σάββατο, 7 Ιουλίου 2012 και ως φοιτητικό συγκρότημα το Σάββατο, 6 Ιουλίου 2013.

Schoolwave 2013 LIVE
Trip - One less face for a soul

Identity

2013
Σχολεία/Σχολές
ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΤΕΙ Πειραιά
Θαυμάζουν

Red Hot Chili Peppers, Tool, Yell 'O' Yell, Dead Meadow, Τρύπες, Πλοκάμι του Καρχαρία.

Δεν αντέχουν

«Γενικά το κύμα της house. Δεν έχει μουσική αξία, υπάρχει απλά για να βγαίνεις και να λες ότι ακούς κάτi.»

Αγαπημένες Schoolwave μπάντες
Αγαπημένος στίχος/μότο
«The boogie man became Taliban», των Nightstalker.
Με δικά τους λόγια

2013

 • Κάνουμε πρόβες σε ένα εργοστάσιο. Βέβαια όλοι οι γείτονές μας (μία οικογένεια κι ένας παππούς) μας κράζουν όσο δεν πάει! Ακόμη και όταν δεν είναι ώρα κοινής ησυχίας. Τους βλέπουμε στον δρόμο και τους χαιρετάμε κι αυτοί δε μας κοιτάνε καν...
 • Οι άπειρες πρόβες που κάνουμε μας έχουν φέρει πολύ κοντά. Οι σχέσεις μεταξύ μας είναι πλέον πολύ ειλικρινείς, σχεδόν ωμές.
 • Οι Πανελλήνιες βλάπτουν σοβαρά την ψυχική υγεία των παιδιών. Το ίδιο και οι γονείς. Σου περνάνε την αντίληψη ότι αν δεν περάσεις, θα πεθάνεις ή θα καταλήξεις ναρκομανής κάτω από γέφυρες.

2012

 • Δεν έχουμε στόχο σαν συγκρότημα. Παίζουμε επειδή μας αρέσει. Από κει και πέρα ό,τι έρθει. Βγήκαμε πρώτοι σε ένα από τα Battle of the Βands, χωρίς καν να το περιμένουμε. Τον Σεπτέμβριο πάμε στο Βουκουρέστι για τον παγκόσμιο τελικό.
 • Κωνσταντίνος: Μέχρι να μάθουν για το Βουκουρέστι, οι γονείς μου μ' αμφισβητούσαν. Νόμιζαν ότι πάω στο στούντιο και βαράω κατσαρόλες. Τώρα όχι μόνο χαίρονται, αλλά το παίζουν και μάνατζερ!
  Γιάννης: Εμένα η μάνα μου μού είπε «μπράβο παιδί μου» και βούρκωσε. Της λέω «μην αρχίσεις να το λες σε συγγενείς, σε γείτονες και τέτοια. Τόσο καιρό με είχατε γραμμένο. Τώρα νοιαστήκατε;».
 • Φυσικά και μας έχει επηρεάσει η κρίση. Κάνουμε πρόβα μόνο δύο φορές τον μήνα. Το χαρτζιλίκι που μαζεύουμε για να βγούμε το Σάββατο, το κρατάμε για την πρόβα και την βγάζουμε σ' ένα παγκάκι με φίλους.
 • Κωνσταντίνος: Θαυμάζω τα παιδιά που έδωσαν φέτος Πανελλήνιες. Εγώ τη γλίτωσα, με δέχτηκαν σε μια μουσική σχολή και δεν πήγα να δώσω. Πήγα όμως την πρώτη μέρα για συμπαράσταση σε κάτι φίλους και είδα παιδιά να κλαίνε, να ξερνάνε, να είναι χώμα επειδή δεν έγραψαν ένα μόριο παραπάνω...
 • Δελτία ειδήσεων, όχι δεν βλέπουμε. Ζούμε λίγο στον κόσμο μας. Αλλά εντάξει, μαθαίνουμε τι γίνεται., π.χ. για τον Κασιδιάρη που χτύπησε την Κανέλλη.
  -Γιάννης: Πόσο γελοίος πρέπει να 'ναι κάποιος για να λέει ότι η Χρυσή Αυγή είναι κατά της βίας και μετά να πλακώνει γυναίκες;
  -Ηλίας: Εντάξει, αλλά όταν τον προσβάλλουν και μάλιστα σε προσωπικό επίπεδο, τι να κάνει ρε Γιάννη; Κι εγώ έτσι θ' αντιδρούσα! 
  -Γιάννης: Τι να σου πω κι εσένα τώρα; Δεν καταλαβαίνεις ότι αν πάρουν μεγαλύτερη εξουσία, θα σε βλέπουν στον δρόμο, θα σου λένε «γιατί είσαι έτσι;» και θα σε πλακώνουν;

Events

Ρομάντσο

23
Δεκ 2013

Schoolwave Christmas Party 2013

Bios

1
Μαϊ 2013

Schoolwave Easter Party 2013

Μύλος Club

20
Απρ 2013

Schoolwave On Tour-Crete (Ηράκλειο)

Why Music Bar

19
Απρ 2013

Schoolwave On Tour-Crete (Χανιά)

Bios

13
Οκτ 2012

Schoolwave Bands Live

Similar Bands

All Bands

Bacardi Mosquito

Rock
Schoolwave 2017

The Overjoyed 32

Punk Rock/ Alternative
Schoolwave 2011

Deckstand

Pop Punk/ Punk Rock
Schoolwave 2009