Domination

Αθήνα Thrash Metal

Schoolwave 2014 2013

Bio

Οι Domination (μαθητικό thrash metal συγκρότημα απο την Αθήνα) έπαιξαν στη σκηνή του Schoolwave το Σάββατο, 6 Ιουλίου 2013 και την Παρασκευή, 4 Ιουλίου 2014.

Identity

2014
Σχολεία/Σχολές
Αρσάκειο Εκάλης Σχολή Μωραΐτη
Θαυμάζουν

Exodus (“για τις κιθάρες τους”), Havok, Kreator, Sodom, Machine Head, Rotting Christ (“είναι η σημαία της Ελλάδας στο εξωτερικό”), Suicidal Angels, Firewind, Planet of Zeus.

Δεν αντέχουν

Slipknot (“δε μας αρέσει που βγαίνουν με μάσκες. Είσαι σε μια μπάντα και πρέπει να δείχνεις τι είσαι, όχι να κρύβεσαι πίσω από μία μάσκα”), Asking Alexandria, Avenged Sevenfold (“και γενικά το core”) και “κάποιες ελληνικές thrash μπάντες, που κράζουν συνέχεια τους άλλους”.

Αγαπημένες Schoolwave μπάντες
Αγαπημένος στίχος/μότο
“Haters gonna suffer” (στίχος των Bio-Cancer)
Με δικά τους λόγια

2014

  • Άγγελος: Με τον Άρη είμαστε δίδυμοι, οπότε κάνουμε διάφορες πλάκες, ειδικά παλιά που είχαμε και ακριβώς ίδιο μαλλί. Ας πούμε, μπερδεύαμε τους καθηγητές για να εξετάσουν όποιον απ’ τους δύο είχε διαβάσει. Ή μια φορά είχαμε βγει και οι δύο με την ίδια κοπέλα. Την πρώτη φορά είχε πάει μαζί της ο Άρης, αλλά την επόμενη ήταν να βγούνε και δεν μπορούσε εκείνος, οπότε πήγα εγώ! Αυτή δεν κατάλαβε τίποτα!
  • Τώρα πια κάνουμε πρόβα κάθε μέρα από δύο με δυόμιση ώρες. Το βλέπουμε επαγγελματικά. Έχουμε κανονίσει ήδη να φύγουμε για Αγγλία. Πρώτα οι δύο δίδυμοι για μουσικές σπουδές και μετά μπορεί να ‘ρθουν και οι άλλοι για να κυνηγήσουμε και εκεί τα πράγματα με το συγκρότημα.
  • Οι Πανελλήνιες είναι ένα άρρωστο σύστημα. Ο κιθαρίστας μας θέλει να μπει Ιατρική κι έχει χαθεί απ’τον κόσμο. Τον παίρνεις τηλέφωνο και το’ χει συνέχεια κλειστό. Έχει αλλάξει και η συμπεριφορά του. Είναι σαν αποχαυνωμένος. Λίγες ώρες ύπνος, πολύ διάβασμα και τρεις καφέδες τη μέρα, πρωί-μεσημέρι-βράδυ!
  • Εκτός μουσικής, θαυμάζουμε τον Θανάση Βέγγο και τον Jim Carrey.
  • Παίξαμε και πέρυσι στο Schoolwave, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν παίξαμε καθόλου καλά. Φέτος δουλέψαμε πολύ περισσότερο κι ελπίζουμε να φανεί.

2013

  • Οι καθηγητές μας στο σχολείο μέχρι να μάθουν τι μουσική παίζουμε ήταν πολύ χαρούμενοι.
  • Η κοπάνα στο ιδιωτικό σχολείο είναι δύσκολη υπόθεση. Εγώ έκανα μια φορά φέτος και με πιάσανε. Έβρεχε και είχα πάει με τους φίλους μου στο Mall. Στο τέλος της ημέρας, την ώρα που επιστρέφαμε με ένα ταξί στο σχολείο για να πάρουμε το σχολικό, άρχισαν να παίρνουν τηλέφωνο τους γονείς μας για να δούνε που είμαστε. Εγώ ευτυχώς πρόλαβα να πάρω τους γονείς μου πρώτος και τους είπα να πουν ότι είμαι άρρωστος για να μην φάω αποβολή. Ήταν η καλύτερη μέρα της χρονιάς.
  • Οι συμμαθητές μας είναι ενθουσιασμένοι που θα παίξουμε στο Schoolwave: "Μπράβο", "συγχαρητήρια" κ.λπ. Στο τέλος βέβαια δε θα έρθει κανένας να μας δει. Πάντα έτσι γίνεται! (γέλια) 

Events

Ρομάντσο

16
Νοε 2013

Schoolwave Bands Live

Similar Bands

All Bands

Buried Before I Die

Metalcore / Deathcore
Schoolwave 2013

Nosebleed

Metalcore/Deathcore
Schoolwave 2010

Sinners

Heavy Metal
Schoolwave 2013