Μυστήριος Τύπος & Θ. Αρλεκίνος

Αθήνα Hip Hop / Rap

Schoolwave 2018

Bio

Οι Μυστήριος Τύπος & Θ. Αρλεκίνος (φοιτητικό Hip Hop / Rap συγκρότημα από την Αθήνα) έπαιξαν στη σκηνή του Schoolwave την Παρασκευή, 6 Ιουλίου 2018.

Schoolwave 2018 LIVE
Μυστήριος Τύπος & Θ. Αρλεκίνος - Όλα καλά ως εδώ LIVE @ SCHOOLWAVE 2018

Identity

2018
Σχολεία/Σχολές
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο Πανεπιστήμιο Πειραιά
Θαυμάζουν

Ραψωδό Φιλόλογο και Μικρό Κλέφτη («γιατί κλείνουν σχεδόν 20 χρόνια και ακόμα εξελίσσονται»), Eminem («he’s a legend!»), Token («γιατί στα 17 του κυνήγησε και πέτυχε το όνειρό του μόνος του»), Guns N' Roses, Bon Jovi, Deep Purple, Judas Priest, My Sleeping Karma, Alcest, Ξύλινα Σπαθιά, Παύλο Σιδηρόπουλο, Τρύπες

Δεν αντέχουν

«Δεν αξίζει να πούμε ονόματα. Διαφήμιση θα τους κάνουμε!»

Αγαπημένες Schoolwave μπάντες
Αγαπημένος στίχος/μότο
«Θα κάτσουμε κι άλλο; Να πάρω μια μπίρα;»
Με δικά τους λόγια

• Μυστήριος Τύπος: Στο Schoolwave έπαιξα πέρυσι πρώτη φορά κι έπαθα την πλάκα μου. Ήξερα ότι θα παίξω σε ένα μεγάλο φεστιβάλ, αλλά δεν καταλαβαίνεις τι σημαίνει μεγάλο φεστιβάλ, αν δεν το ζήσεις. Τελειώνει και θέλεις κι άλλο! Γι’αυτό φέτος ξαναδήλωσα συμμετοχή, παρέα με τον φίλο μου, τον Θλιμμένο Αρλεκίνο.

• Το πιο τρελό μας όνειρο θα ήταν μία παγκόσμια περιοδεία. Αλλά θα μείνει όνειρο. Δεν μπορείς να ραπάρεις με ελληνικό στίχο στο εξωτερικό. 

• Να γράψουμε αγγλικό στίχο; Το σκεφτήκαμε, αλλά δεν μας βγαίνει. Τόσα χρόνια φάγαμε να φτιάξουμε την άρθρωσή μας στα ελληνικά!

• Το πιο σημαντικό στο ραπάρισμα είναι η ροή. Δεν είναι μόνο οι ομοιοκαταληξίες στο τέλος. Είναι και οι ενδιάμεσες, είναι και οι ανάσες που βάζεις, όλα αυτά θέλουν εξάσκηση και τεχνική.

•  Εκτός από τη μουσική, χαρούμενους μας κάνουν οι φίλοι, οι κοντινοί μας άνθρωποι και τα χρήματα – όταν τα έχουμε.

Events

Temple

15
Σεπ 2018

Back to School-wave!

Similar Bands

All Bands

Vietnow

Rapcore/Experimental
Schoolwave 2009

Υπόνοια

Low Bap
Schoolwave 2006

EquinoX

Alternative Hip-Hop /Rock
Schoolwave 2013