Schoolwave Bands @ Europe Day

Date/

11 11

Σάββατο

Μαΐου

Μαϊ.

2019

Doors Open: 19:30

Coming in:

Location/

Ζάππειο

Schoolwave Bands @ Europe Day

by Schoolwave Festival, 11 Μαΐου 2019

Τι ενώνει έναν έφηβο από την Ελλάδα με έναν έφηβο από τη Γαλλία ή τη Λετονία; Η σίγουρη απάντηση είναι η μουσική, είτε αυτή είναι ροκ, είτε μέταλ, είτε ρέγκε, είτε χιπ-χοπ. Αυτή είναι η ιδέα πίσω από τη μεγάλη ανοιχτή συναυλία με τίτλο «Ένα τραγούδι για την Ευρώπη» που διοργανώνουν το φεστιβάλ Schoolwave και η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 11 Μαΐου στο Ζάππειο στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την Ημέρα της Ευρώπης (9 Μαΐου).

Στη συναυλία μετέχουν τα συγκροτήματα:

Bailemos

Astrarot

Hidden Sick

Τα συγκροτήματα επιλέχθηκαν ανάμεσα σε πολλά άλλα συγκροτήματα του Schoolwave, από τα οποία ζητήθηκε να γράψουν ένα τραγούδι για την Ευρώπη που ονειρεύονται ή να κάνουν μια διασκευή του Ύμνου της Ευρώπης (τη γνωστή ''Ωδή στη χαρά'' του Μπετόβεν). Την επιλογή έκαναν μέλη της επιτροπής του Schoolwave.

Οι εκδηλώσεις στο Ζάππειο θα ξεκινήσουν στις 16:00 και θα τελειώσουν στις 23:00. Συμμετέχουν μουσικά και χορευτικά σχήματα από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης η Φιλαρμονική του Δήμου Αθηναίων και η Μαρίνα Σάττι, η οποία θα κλείσει τη βραδιά.Τα συγκροτήματα του Schoolwave θα ανέβουν στη σκηνή περίπου στις 19:00. Το αναλυτικό πρόγραμμα όλων των εκδηλώσεων θα ανακοινωθεί σύντομα.

*************************
ΕΙΣΟΔΟΣ: ΕΛΕΥΘΕΡΗ
*************************
ΧΩΡΟΣ: ΖΑΠΠΕΙΟΝ ΜΕΓΑΡΟ (ΠΡΟΑΥΛΙΟΣ ΧΩΡΟΣ)
*************************
ΧΑΡΤΗΣ: https://goo.gl/maps/rJ9UnUEkUDjr4U1p7

 

Upcoming

Schoolwave Easter Party

29 Απριλίου 2024

All Events