Supernova

Αθήνα Multiversial Rock

Schoolwave 2018

Bio

Οι Supernova (μαθητικό Multiversial Rock συγκρότημα από την Αθήνα) έπαιξαν στη σκηνή του Schoolwave την Κυριακή, 8 Ιουλίου 2018.

Schoolwave 2018 LIVE
Supernova - Wipe the slate clean LIVE @ SCHOOLWAVE 2018

Identity

2018
Σχολεία/Σχολές
1ο Γυμνάσιο Ν. Σμύρνης 2ο Λύκειο Ν. Σμύρνης 6ο Λύκειο Καλλιθέας Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο Εκπαιδευτήρια Μαλλιάρα
Θαυμάζουν

Black Sabbath, Foo Fighters, P!ATD, Γιάννη Χαρούλη, Socrates, Κωστή Μαραβέγια, Μίλτο Πασχαλίδη, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Ροζ Ακρίδες (για τον ύμνο της κάθε πενθήμερης «Είμαι πουτάνα, το λέω δυνατά»)

Δεν αντέχουν

«No hate, spread the love , έχουν ψυχή μέχρι και οι γαβ γαβ! Μερικοί μάλιστα έχουν και φωνάρα. Όπως ο Αργυρός!»

Αγαπημένες Schoolwave μπάντες
Αγαπημένος στίχος/μότο
«Είμαστε cringe και μας αρέσει!»
Με δικά τους λόγια

• Το πιο τρελό μας όνειρο είναι να μας βρέξει ένας ροζ ελέφαντας με την προβοσκίδα του και μετά να παίξουμε headliners στο Royal Albert Hall.

• Δεν σνομπάρουμε κανένα είδος μουσικής. Δεν θέλουμε να είμαστε οι άνθρωποι που όταν βρεθούμε στο κλαμπ και θα παίζει ας πούμε το «Τίκα-τάκα-τίκα-τα», εμείς θα καθόμαστε σε μια γωνία και θα λέμε «Τι είναι αυτά που ακούτε ρε;». Αφήστε που πέρυσι το «Τίκα-τάκα-τίκα-τα» το έπαιξαν στο Schoolwave οι Volo Der No και το έκαναν πολύ ωραίο.

• Η ελληνική κοινωνία σιγά-σιγά προοδεύει. Αν γινόταν gay pride πριν 10 χρόνια θα γινόταν χαμός – τώρα γίνεται όλο και πιο αποδεκτό. Ο τραγουδιστής μας είναι Γ’ Γυμνασίου και πάει στο σχολείο με μπλε μαλλί. Πριν 10 χρόνια θα μπορούσε;

• Απ΄ την άλλη, σαν γενιά τα έχουμε όλα έτοιμα, είμαστε πιο ελεύθεροι από ότι οι γονείς και οι παππούδες μας και τελικά βαριόμαστε να κάνουμε τα στοιχειώδη. Αντί να βγούμε έξω, κλεινόμαστε στο σπίτι για ταινία και αντί να βγούμε για καφέ, τον παραγγέλνουμε online στο σπίτι.

•  Θαυμάζουμε τον Elon Musk (οι επιχειρήσεις του αλλάζουν τον κόσμο), τον Οδυσσέα Ελύτη (πέρα από τρομερός ιδεολόγος, ήταν πολύ απλός άνθρωπος) και τον Ryan Reynolds (είναι τόσο καλός στο να παίζει το ρεμάλι!).

Similar Bands

All Bands

Nίcks

Ινδιάνικο Ροκ
Schoolwave 2014 2013

Scarlets

Alternative Rock/ Emo
Schoolwave

S.E.X. (Small Ended Xenophobic)

Alternative Rock
Schoolwave 2010