Μυστήριος Τύπος

Μυστήριος Τύπος

Αθήνα
Hip Hop - Rap
Schoolwave:

Bio

Οι Μυστήριος Τύπος (φοιτητικό Hip Hop/ Rap από την Αθήνα) έπαιξαν στην σκηνή του Schoolwave την Κυριακή, 9 Ιουλίου 2017.

Photos

Identity

2017
Σχολεία/Σχολές: 
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Πανεπιστήμιο Πατρών
Θαυμάζουν: 
FF.C («αυτοί μας τράβηξαν στο Hip Hop»), Άσαρκο, Μικρό Κλέφτη («υψηλό επίπεδο στιχουργικής σε πολλές διαφορετικές θεματολογίες»), Atmosphere, Εvidence.
Δεν αντέχουν: 
Γιατί να τους κάνουμε διαφήμιση εφόσον δεν κάνουν κάτι καλό;
Αγαπημένες Schoolwave μπάντες: 
Αγαπημένος στίχος/μότο: 
Practice makes perfect.
Με δικά τους λόγια: 
  • Νίκος: Το συγκρότημα ουσιαστικά είναι δική μου ιδέα και για αυτό είναι Μυστήριος Τύπος και δεν είναι σε πληθυντικό το όνομα. Άρχισα στην β γυμνασίου να γράφω στίχους και σιγά - σιγά άρχισα να τους μπλέκω με μουσική. Στην πορεία χρειάστηκα και Dj για τα live, οπότε φώναξα τον αδελφό μου που είναι το μόνο άτομο που μπορώ να συμπεριλάβω μέσα στο όνομα Μυστήριος Τύπος.
  • Το όνομα βγήκε από έναν τύπο της φυσικής, τον τύπο της κινητικής ενέργειας.  Όπως η κινητική ενέργεια είναι το μισό της μάζας επί την ταχύτητα στο τετράγωνο, έτσι και η μυστήρια αυτή ενέργεια που λέγεται Έμπνευση είναι το μισό του μυαλού μου επί την καρδιά μου στο τετράγωνο.
  • Κρίμα που δεν διδάσκουν μουσική στο σχολείο. Απ’ την άλλη, αν ήταν να τη διδάσκουν όπως την ποίηση, καλύτερα καθόλου! Απ’ τα χειρότερα βιώματά μου στο σχολείο ήταν η ανάλυση των ποιητών. Καλύτερα να τους ανακαλύπτεις μόνος σου.

Events

2 Σάββατο Μαρτίου 2019
23 Τρίτη Οκτωβρίου 2018
Εθνική Λυρική Σκηνή (ΚΠΙΣΝ)
5 Παρασκευή Ιανουαρίου 2018

Similar Bands

Rap
Schoolwave
Low Bap
Schoolwave
Punkoreggaehiphop
Schoolwave