Dysfunctional Teaspoons

Dysfunctional Teaspoons

Αθήνα
Alternative/Post
Schoolwave:

Bio

Οι Dysfunctional Teaspoons (μαθητικό  Alternative/Post συγκρότημα από την Αθήνα) έπαιξαν στη σκηνή του Schoolwave  την Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017.

Photos

Identity

2017
Σχολεία/Σχολές: 
3ο Λύκειο Αμαρουσίου
2ο Λύκειο Πεύκης
Θαυμάζουν: 
Μάνο Χατζιδάκι («για την Οδό Ονείρων»), Βαγγέλη Παπαθανασίου («για τους Δρόμους της Φωτιάς»), Aphrodite's Child, David Bowie, Arctic Monkeys, Jonathan Davis. 
Δεν αντέχουν: 
Tus , Μιχάλη Χατζηγιάννη, Scorpions, Bon Jovi.
Αγαπημένες Schoolwave μπάντες: 
Αγαπημένος στίχος/μότο: 
Be dysfunctional!
Με δικά τους λόγια: 
  • Οι γονείς μας έρχονται σχεδόν σε όλες τις συναυλίες μας. Πήραν όλοι τις μπλούζες που βγάλαμε και τις φόρεσαν στο live. Ο πατέρας μου που είναι κτηνίατρος, άμα έχει κάποιο πελάτη που να ασχολείται με την μουσική, τού λέει: «Να σου βάλω το ep των παιδιών μου»;
  • Τον David Bowie τον έμαθα από τον πατέρα μου. Ήταν τρελαμένος μαζί του από μικρός, είχε 30 βινύλια του Bowie και τα έπαιζε συνέχεια. Φέτος, όταν έμαθε ότι πέθανε, είχαμε δράματα στο σπίτι.
  • Η ερμηνεία του ονόματος μας είναι μία ειρωνεία γιατί δεν γίνεται ένα κουτάλι να είναι δυσλειτουργικό αφού φτιάχνεται για να βοηθάει κάτι, είναι λειτουργικό από μόνο του. Είναι κάτι αντίστοιχο με τους μουσικούς, που στην Ελλάδα τους  χλευάζουμε ή λέμε, ξέρω γω, «αυτός έχει μια μπαντούλα, παίζει σε ένα συγκροτηματάκι» και απ’ την άλλη δεν μπορούμε χωρίς αυτούς. Στα σουπερμάρκετ, στα ταξί, στο ασανσέρ, στο ημίχρονο στο ποδόσφαιρο, τι ακούς; Mουσική ακούς!

Events

5 Παρασκευή Ιανουαρίου 2018
10 Δευτέρα Απριλίου 2017

Similar Bands

Alternative Rock
Schoolwave
Punk / Rock
Schoolwave
Alternative Metal
Schoolwave