Τρικάβαλο

Τρικάβαλο

Ελευσίνα
Funk Rock/ Pop Rock
Schoolwave:

Bio

Οι Τρικάβαλο (φοιτητικό Funk/Pop Rock συγκρότημα από την Ελευσίνα) έπαιξαν στη σκηνή του Schoolwave 2014 την Παρασκευή, 4 Ιουλίου.

Photos

Identity

2014
Σχολεία/Σχολές: 
Πανεπιστήμιο Πατρών
Τ.Ε.Ι. Λαμίας
Θαυμάζουν: 
Jason Mraz (“ένας λευκός που κάνει ‘μαύρη’ funk μουσική”), James Brown, Jimi Hendrix, Jamiroquai, Marvin Gaye (“αν και βγήκε το ’60, ακόμα και σήμερα είναι μπροστά από πολλούς καλλιτέχνες”), Μπαλάφα, Μαραβέγια, Ρόδες, Θανάση Παπακωνσταντίνου, Planet of Zeus.
Δεν αντέχουν: 
Metallica (“μετά τα 4 πρώτα cd που ήταν αριστουργήματα, ο τραγουδιστής αποφάσισε να τραγουδάει σαν λιοντάρι που βρυχάται. Όλες οι λέξεις καταλήγουν σε ‘YEAAAAAAAAAH!’”), Guns ‘n’ Roses, Jack White και “όλους τους δεινόσαυρους του ελληνικού Jurassic Park: Βασίλη Παπακωνσταντίνου, τους εναπομείναντες Πυξ Λαξ και γενικά όποιον παλιό δεν αφήνει κάποιον καινούριο καλλιτέχνη να αναπνεύσει”.
Αγαπημένες Schoolwave μπάντες: 
Αγαπημένος στίχος/μότο: 
Οι ευκαιρίες μοιάζουν με έναν καραφλό γέρο με μακριά γενειάδα. Τις αρπάζεις όπως έρχονται και όχι όπως φεύγουν.
Με δικά τους λόγια: 

• Εμείς μένουμε Ελευσίνα και μας αρέσει. Έχει τα καλά του χωριού. Μπορείς να βγεις έξω μόνος σου και να είσαι με παρέα. Αυτό βέβαια έχει και τα κακά του χωριού: ότι, θες δε θες, είσαι με παρέα!

• Τα πιο πολλά λαϊβάκια τα κάνουμε στην Ελευσίνα. Έχει πάντα κόσμο και παίζουν και καλά μεροκάματα που δεν υπάρχουν στην Αθήνα. Μια φορά είχαμε πάρει 100 ευρώ το άτομο!

• Η οικονομική κρίση επηρέασε θετικά το συγκρότημα. Εμείς φτιαχτήκαμε μέσα στην κρίση πριν τρία χρόνια, είμαστε μπάντα της κρίσης! Τα λεφτά που βγάζουμε από τις υπόλοιπες δουλειές που κάνουμε (σε καφετέριες κλπ.) τα ρίχνουμε στην μπάντα.

• Το πιο ωραίο κοπλιμέντο που έχουμε ακούσει είναι όταν είχαμε πάει για ηχογράφηση και ο ηχολήπτης (ο Παυλίδης που είναι ιδρυτικό μέλος των Χάσμα) μας είπε, χωρίς να μας ξέρει, ότι είναι σαν να ακούει Jimi Hendrix με Jamiroquai.

Events

10 Δευτέρα Απριλίου 2017
29 Πέμπτη Δεκεμβρίου 2016
27 Τρίτη Δεκεμβρίου 2016
30 Κυριακή Οκτωβρίου 2016
ΚΠΙΣΝ (Κανάλι)
6 Παρασκευή Φεβρουαρίου 2015
Ρομάντσο

Similar Bands

Pop/ Punk
Schoolwave
Ελληνικό ροκ
Schoolwave