Αντί Λογικής

Αντί Λογικής

Αθήνα
Alternative Punk Rock
Schoolwave:

Bio

Οι Αντί Λογικής (μαθητικό Alternative Punk Rock συγκρότημα από την Αθήνα) έπαιξαν στη σκηνή του Schoolwave την Κυριακή, 8 Ιουλίου 2018.

Photos

Identity

2018
Σχολεία/Σχολές: 
8ο Λύκειο Χαλανδρίου
4ο Λύκειο Αγ. Παρασκευής
Λεόντειος Πατησίων
Θαυμάζουν: 
Γενιά Του Χάους, Χάσμα, Παύλο Σιδηρόπουλο («ένας από τους λόγους για τους οποίους ξεκινήσαμε τη μουσική»), Νικόλα Άσιμο, Τρύπες, Πίσσα και Πούπουλα, Led Zeppelin, Streetlight Manifesto, Bon Jovi
Δεν αντέχουν: 
«Τον Lil Pump (και όλη τη νοοτροπία του trap: Βγάζω λεφτά, έχω γκόμενες, κάνω ναρκωτικά, είμαι γαμάτος, θαυμάστε με!), την Πάολα, τον Παντελίδη, τον Οικονομόπουλο (και όλα τα σκυλάδικα) και τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα (ιδανικός για την Ελληνίδα σαραντάρα μάνα που θέλει να ακούει τραγούδια όταν μαγειρεύει)»
Αγαπημένες Schoolwave μπάντες: 
Αγαπημένος στίχος/μότο: 
«Υπάρξεις ανελεύθερες!» (στίχος τους)
Με δικά τους λόγια: 

• Η μπάντα μας είναι γέννημα-θρέμμα του Schoolwave. Είχαμε πάει στο Schoolwave 2016 ως θεατές και έτυχε να πιάσουμε κουβέντα. Σιγά-σιγά γίναμε φίλοι, φτιάξαμε τη μπάντα και φέτος – απίστευτο! – θα παίξουμε.

• Με το που μπαίνεις στο λύκειο σε βουτάνε σε έναν ωκεανό και σου λένε «διάλεξε πού θες να πας, διάλεξε κατεύθυνση, βρες στα 16 σου τι θέλεις να κάνεις για την υπόλοιπη ζωή σου!».

• Οι πανελλαδικές είναι ένα τεράστιο βάρος. Αρκεί να δει κανείς τι γίνεται έξω από τα σχολεία όταν τοιχοκολλούνται οι λίστες με τα αποτελέσματα. Άλλοι γελάνε και άλλοι δίπλα τους κλαίνε.

• Σε μία συναυλία που κάναμε στο Κολλέγιο Ψυχικού (το παλιό σχολείο του Νίκου, του τραγουδιστή μας) παίξαμε το σουξέ μας «Σπάστε, κάψτε, διασκεδάστε!» και ένα άλλο κομμάτι που έλεγε κάτι για μπύρες και για «μαύρο». Για ένα από τα δύο – ή και για τα δύο – ο Νίκος πήρε αποβολή.

• Ωραίο το σεξ, αλλά από ένα σημείο και μετά αν δεν έχεις κάποιον για τον οποίο νιώθεις κάτι παραπάνω, σταματάει να σου αρέσει.

• Καθώς ερχόμασταν στις ακροάσεις του Schoolwave, συναντήσαμε έναν άστεγο. Είδε ότι κρατούσαμε κιθάρες και μας έπιασε την κουβέντα. Τον κεράσαμε μια μπίρα και μας άνοιξε την καρδιά του. Μας είπε ότι κατάλαβε ποιοι ήταν οι πραγματικοί του φίλοι, όταν τα έχασε ξαφνικά όλα πριν 10 χρόνια. Έχασε τη δουλειά του, τον χώρισε η γυναίκα του, στο τέλος κατέληξε άστεγος. Τον ακούγαμε και σκεφτόμασταν τι εστί πραγματικότητα και πόσο ψεύτικα είναι όλα.

Events

2 Σάββατο Μαρτίου 2019
4 Παρασκευή Ιανουαρίου 2019
28 Παρασκευή Δεκεμβρίου 2018
Πολυχώρος WE
15 Σάββατο Σεπτεμβρίου 2018

Similar Bands

Psychedelic Rock
Schoolwave
Punk Rock
Schoolwave
Alternative/Grunge
Schoolwave