Γυμνασμένα Κορμιά

Γυμνασμένα Κορμιά

Θεσσαλονίκη
Alternative
Schoolwave:

Bio

Τα Γυμνασμένα Κορμιά (μαθητικό Alternative συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη) έπαιξαν στη σκηνή του Schoolwave την Κυριακή, 8 Ιουλίου 2018.

Photos

Identity

2018
Σχολεία/Σχολές: 
1ο Γυμνάσιο Πανοράματος
Μουσικό Λύκειο Θεσσαλονίκης
Θαυμάζουν: 
Sonic Youth, Red Hot Chili Peppers, Χάσμα, Γκούλαγκ («γιατί παίζουν το παλιό γαμάτο punk»), Ξύλινα Σπαθιά, Τρύπες, Γιάννη Αγγελάκα, Vodka Juniors, 63 High.
Δεν αντέχουν: 
«Τους αποκλειστικούς και τους μονόχνωτους, αυτούς δηλαδή που ακούνε μόνο ένα είδος μουσικής και θεωρούν ότι μόνο αυτό είναι καλό. Εμείς παλιά αυτό κάναμε. Τώρα, για πλάκα, ακόμα και Καρρά μπορεί να ακούσουμε!»
Αγαπημένες Schoolwave μπάντες: 
Αγαπημένος στίχος/μότο: 
«Αδυνάτισες και με παράτησες» (στίχος της Ελβίρας Δαγιόγλου)
Με δικά τους λόγια: 

• Το όνομα της μπάντας βγήκε σαν αστείο. Μας το είχε προτείνει ο Χάμπος, ο τραγουδιστής μας, όταν ήταν πολύ χοντρός. Μην τον βλέπετε τώρα!

• Χάμπος: Πέρυσι είχα φτάσει σε σημείο που ήμουν 102 κιλά. Και είπα «δεν πάει άλλο»! Πέρα από το αισθητικό, ήξερα ότι θα έχω προβλήματα με την υγεία μου, όντας παιδί δύο γονέων που είχαν κι αυτοί τέτοια προβλήματα. Μπήκα λοιπόν σε μία διαδικασία με διατροφολόγο, το πάλεψα και πια ζυγίζω 76 κιλά, που είναι τα κανονικά μου, ας πούμε. Το κακό είναι ότι χάλασα το concept του ονόματος! 

• Όταν ήταν να βγουν τα αποτελέσματα για το Schoolwave, ήμασταν όλοι στο Facebook και περιμέναμε. Και ξαφνικά ο Βασίλης, που έκανε συνέχεια scroll, μας στέλνει μήνυμα «Σε ένα λεπτό βγαίνουν!». Αυτό το ένα λεπτό ήταν το μεγαλύτερο ένα λεπτό της ζωής μας!

• Θαυμάζουμε τους καλλιτέχνες του δρόμου, τον επιστάτη του σχολείου μας και τον κύριο που φτιάχνει κρέπες στο Navarino (κρεπερί στη Θεσσαλονίκη). Αγαπάει πραγματικά τη δουλειά του, είναι χαρούμενος, κάνει αστεία και διασκεδάζει τον κόσμο – δεν είναι μουντρούχος.
 

Events

2 Σάββατο Μαρτίου 2019
28 Παρασκευή Δεκεμβρίου 2018
Πολυχώρος WE

Similar Bands

New Alternative Rock
Schoolwave
Pop Punk
Schoolwave
Alternative Rock
Schoolwave