Sewn Mouth

Θεσσαλονίκη Deathcore

Schoolwave 2018

Bio

Οι Sewn Mouth (φοιτητικό Deathcore συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη) έπαιξαν στη σκηνή του Schoolwave το Σάββατο, 7 Ιουλίου 2018.

Schoolwave 2018 LIVE
Sewn Mouth - Stranded in celestial realms LIVE @ SCHOOLWAVE 2018

Identity

2018
Σχολεία/Σχολές
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ΙΕΚ Μουσικής Τεχνολογίας (Θεσσαλονίκη) Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
Θαυμάζουν

The Devil Wears Prada («η έμπνευση για τη δημιουργία της μπάντας»), August Burns Red, God Ιs an Αstronaut, Muse, Clutch («για τα φωνητικά τους»), Septic Flesh, Λεξ («για τους στίχους του»)

Δεν αντέχουν

Asking Alexandria («ψεύτικοι!»), TUS και Sin Boy («καραγκιόζηδες!»)

Αγαπημένες Schoolwave μπάντες
Αγαπημένος στίχος/μότο
«Keep your hopes up high and your head down low» (στίχος των A Day To Remember)
Με δικά τους λόγια

• Το 2017 ζήσαμε ένα όνειρο της μπάντας: Παίξαμε live με τους The Devil Wears Prada! Θα έρχονταν για ένα live στη Θεσσαλονίκη και τους κάναμε support. Το γαμάτο είναι ότι μας άκουσαν κιόλας και μας είπαν ότι κάναμε “great show”. Α και ότι έχουμε πολύ καλό ντράμερ!

• Έχουμε κάνει δύο live στη Βουλγαρία. Είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα να παίζεις για κοινό από άλλη χώρα, όπου δεν ξέρεις κανέναν και δεν σε ξέρει κανείς.

• Η χώρα στην οποία θα θέλαμε να ζούμε είναι η Ολλανδία. Έτυχε να βρεθούμε 2-3 φορές εκεί και τα χάσαμε με την οργάνωσή τους – από τον τρόπο που κόβουν εισιτήρια για τα λεωφορεία μέχρι τον τρόπο που κάνουν απεργίες. Καμία σχέση με το μπάχαλο που γίνεται στη Θεσσαλονίκη!

• Θαυμάζουμε τον Sir Tim Burner’s Lee (τον άνθρωπο που έφτιαξε το World Wide Web), τον Elon Musk (γιατί όχι μόνο έχει τρελά οράματα, αλλά τα πραγματοποιεί κιόλας) και τον Hugh Jackman (για τον τρόπο που διαχειρίστηκε τον καρκίνο του).
 

Similar Bands

All Bands

Overlord

Metal
Schoolwave Cyprus 2011

Domination

Thrash Metal
Schoolwave 2014 2013

Nosebleed

Metalcore/Deathcore
Schoolwave 2010