Τα Ορκ Της Ραφήνας

Τα Ορκ Της Ραφήνας

Αθήνα
Κάφρικο Punk
Schoolwave:

Bio

Τα Ορκ της Ραφήνας (φοιτητικό Κάφρικο Punk συγκρότημα από την Ραφήνα) έπαιξαν στη σκηνή του Schoolwave την Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2015.

Photos

Identity

2015
Σχολεία/Σχολές: 
Alpine Center
Philippos Nakas Conservatory
Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
ΤΕΙ Πειραιά
Θαυμάζουν: 
Tenacious D, Psychostick, Sum 41, Nirvana, John Scofield, Tο Πλοκάμι του Καρχαρία, Ανώριμους, Sonata Antartica, Μπλιάχ 166, Χάσμα
Δεν αντέχουν: 
Το metalcore και “όλους τους Ελληναράδες και τα σκυλάδικα που λένε ότι παίζουν μουσική”.
Αγαπημένες Schoolwave μπάντες: 
Με δικά τους λόγια: 
  • Η Ραφήνα που μένουμε είναι ένα μεγάλο χωριό. Και σε θέμα φύσης (κάθε μέρα περνάμε δίπλα από κατσίκια, μπαίνουν κότες στον κήπο μας κλπ.) και σε θέμα νοοτροπίας: όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους και υπάρχει μόνο η πλατεία, τρεις καφετέριες, τρία τσιπουράδικα και τέλος.
  • Έχουμε αλλάξει πολλά ονόματα. Παλιά λεγόμασταν Μπλέντερ, Υγρά Σαλιγκάρια, Τρεχούμενες Μύξες, Μπαρμπούνι Lords. Και τελικά καταλήξαμε στο “Τα Ορκ Γαμάνε τη Μάνα σου στη Ραφήνα”. Καταφέραμε να παίξουμε και στη χοροεσπερίδα του σχολείου με αυτό το όνομα!
  • Οι Stifler’s Mom μαζί με τους Μπλιαχ μάς είχαν εμπνεύσει να φτιάξουμε την μπάντα, τους είχαμε τρελή αγάπη. Και πάμε σε ένα live των Stifler’s πέρσι στο Κ44 και ήταν χάλια! Παίζανε σκυλάδικα, παίζανε Σάκη Ρουβά, χάλια. Στην αρχή νομίζαμε ότι κάνανε πλάκα, αλλά ήταν απλά αίσχος.
  • Θαυμάζουμε τον Martin Luther King, τον Stephen Hawking, τον stand up comedian Louis C.K. και τον Les Brown (έναν Αμερικάνο, απ’ τους καλύτερους motivational speakers στον κόσμο, που είχε διαγνωστεί με νοητική καθυστέρηση, έμεινε άστεγος και χωρίς λεφτά και μετά από πολλή προσπάθεια κατάφερε να σταθεί στα πόδια του).
  • Η εμπειρία μας από το Schoolwave 2015 μας άφησε ΕΓΚΥΟΥΣ.
  • Η καλύτερη φάση σε όλο το φεστιβάλ ήταν ότι ο Ανδρέας πήδηξε. Η χειρότερη φάση σε όλο το φεστιβάλ ήταν ότι ο Στάθης δεν πήδηξε.

Events

23 Σάββατο Δεκεμβρίου 2017
10 Δευτέρα Απριλίου 2017
27 Τρίτη Δεκεμβρίου 2016
6 Τετάρτη Ιανουαρίου 2016
17 Σάββατο Οκτωβρίου 2015

Similar Bands

Pop rock
Schoolwave
Funk/Rock
Schoolwave
Pop / Rock
Schoolwave